reserveren
 

Zaalhuur

Zaalhuur

Chambre d'Amis

De huurprijs van de zaal is €25,- per uur met een minimum van 3 uur. Voor een avond (vanaf 18.00 uur) geldt een vast tarief van € 100,-. De huurprijzen zijn exclusief voorzieningen als consumpties en apparatuur. De zaalhuur komt te vervallen wanneer er in de zaal;

1. Een 3 gangen lunch of diner vanaf 20 personen plaatsvindt
2. Een receptie/borrel vanaf 40 personen plaatsvindt
 
De gehele dag is het mogelijk drankjes en/of hapjes te bestellen. Wanneer het wenselijk is niet gestoord te worden tijdens een vergadering of meeting, kan het servicemeubel uitkomst bieden met daarin de meest voorkomende gekoelde frisdranken. Op het servicemeubel staat een koffieautomaat die naast koffie en thee ook espresso’s en cappuccino’s maakt. De consumpties worden berekend naar werkelijk verbruik.
 

Opstelling

Er zijn diverse opstellingen mogelijk in de zaal. De volgende opstellingen kennen de daarbij horende maxima:
 

U-vorm

18

Carré 

24

Theater

60

School

24

Diner rond

48

Diner lang

56

Receptie

80

Doorgaans worden er voor diners ronde tafels gebruikt, voor een borrel statafels, en voor een vergadering rechthoekige tafels. De opstelling wordt uiteindelijk bepaalt door de wens van de gast.
 
 

Audiovisuele middelen

In onze Chambre d’Amis en in de rest van Usine kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Het is mogelijk om van diverse audiovisuele hulpmiddelen van Usine gebruik te maken. De volgende tarieven worden daarbij gehanteerd:
 
Flip-over incl. papier & stiften 17.50
Whiteboard incl. stiften 17.50
Geluidsinstall. incl. 1 microfoon 50.00
DVD-speler 35.00
Beamer incl. scherm 75.00
Projectiescherm 30.00
Katheder 0.00
Overige apparatuur in overleg in overleg
 

Ja, ik heb interesse!