reserveren
 

Decemberactie

Decemberactie

Speelgoedactie 

Elk kind verdient een cadeau

Decembermaand cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een beperkt budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Speelcadeau in Eindhoven biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Daarom in december een speelgoedactie in USINE .

Wat doet Speelcadeau?

De doelstelling van Speelcadeau in Eindhoven is het aanbieden van speelgoed aan gezinnen die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders of verzorgers!

Speelgoedactie bij USINE

Om kinderen uit deze gezinnen in Eindhoven en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in december in USINE een grote Kerstboom. USINE roept haar gasten op speelgoed onder de boom te leggen (graag schoon, compleet, in goede staat en geen gewelddadig speelgoed). In ruil daarvoor biedt USINE een gratis kopje koffie aan! In januari doneert USINE al het ingeleverde speelgoed aan Speelcadeau in Eindhoven

Steun onze speelgoedactie, en maak kinderen blij!

Alvast een tafel reserveren in de decembermaand, klik hier.