reserveren
 

Dutch Design Week bij Usine

Dutch Design Week bij Usine

Dutch Design Week bij Usine

Het is Dutch Design Week bij Usine !

Tijdens dit grootse evenement hanteren wij een aangepaste menukaart, wil je deze bekijken? Klik hier!

Wat is er bij Usine te doen tijdens de Dutch Design Week:

Café Restaurant Usine en Sports for Children

Tijdens Dutch Design Week zullen Café Restaurant Usine en Sports for Children samen werken. In de winkel van Usine zullen tassen verkocht worden van Sports for Children. De Lichttoren bevindt zich in het voormalig gloeilampen test centrum van Philips.

Sports for Children is een goede doelen stichting, deze stichting verzameld gebruikte gymtoestellen in en gaat deze waar nodig opknappen. De sporttoestellen zullen uit eindelijk rond gebracht worden bij sportverenigingen en scholen verspreid over de wereld. Sportverenigingen en scholen die zelf geen geld hebben voor sportmaterialen komen in aanmerking wanneer zij niet over voldoende middelen beschikken om zelf sporttoestellen aan te schaffen.

Niet alleen is Sports for Children actief in het hergebruiken en recyclen van sporttoestellen, maar ook recyclen zij materialen van de sporttoestellen en hergebruiken zij deze in een uitgebreide tassen collectie. Deze mooie tassen collectie is te koop bij Usine tijdens de Dutch Design Week. Benieuwd naar de tassen? klik dan hier, meer weten over Café Restaurant Usine Café Restaurant Usine?

Usine Borrelen interieur